Privacy

Privacybeleid van webshop https://elpos.be

 

Ondernemingsgegevens 

Elpos BV (besloten vennootschap)

Kurt Geerts

Veldonkstraat 51

3120 Tremelo

België

RPR Leuven

GSM 0472 97 35 41

ondernemingsnummer 0750 826 421

BTW-nummer BE 0750 826 421De verantwoordelijke voor de verwerking, Elpos BV respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.

 

De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor volgende doeleinden: de uitvoering van de afgesloten overeenkomst, het verwerken van de bestelling, versturen van nieuwsbrieven, reclame- en/of marketingdoeleinden.

 

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Elpos BV, Veldonkstraat 51 3120 Tremelo België, info@elpos.be, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

 

In geval van gebruik van gegevens voor direct marketing: U kan zich kosteloos verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing. Hiertoe kan U zich steeds richten tot Elpos BV, Veldonkstraat 51 3120 Tremelo België, info@elpos.be.

 

Wij behandelen uw gegevens als vertrouwelijke informatie en zullen die niet doorgeven, verhuren of verkopen aan derden. Voor de betalingen op de online shop van Elpos, wordt er samengewerkt met Mollie B.V., Keizersgracht 126, 1015 CW Amsterdam, Nederland. De gegevens nodig om de betaling tot een goed einde te brengen, zullen ook door deze derde partij verwerkt worden.

De klant is zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van zijn logingegevens en het gebruik van zijn paswoord. Uw paswoord wordt gecodeerd opgeslagen, Elpos heeft dus geen toegang tot uw paswoord.

 Elpos houdt online (anonieme) bezoekersstatistieken bij om te kunnen bekijken welke pagina’s van de internetsite in welke mate bezocht worden. 

 

Indien u vragen heeft over deze privacy statement, kunt u ons contacteren op info@elpos.be.